Tez İzleme Aşamasındaki Öğrencilerin Dikkatine

TEZ İZLEME AŞAMASINDAKİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Saü Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği'nin 45/1 maddesinde "Tez önerisi kabul edilen öğrenci için tez izleme komitesi yılda k kez toplanır. Bu toplantıların birincisi Ocak-Haziran, ikincisi Temmuz-Aralık ayları arasında yapılır." ibaresine istinaden 2023-2024 Bahar döneminde tez izleme sınavı yapmayı planlıyor iseniz  " Doktora Tez İzleme Sinav Tutanağı Formu "  ile birlikte izleme raporunuzu 8 Temmuz 2024 tarihinde kadar Enstitüye teslim edilmesi gerekmektedir. Teslim etmeyen öğrenci başarısız sayılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.
 Not:
1-Sınavdan en geç 1 hafta öncesinde "Sınav Tarihi Tebliğ Formu" Enstitüye teslim edilmesi gerekmektedir.
2-İmzalı sınav tutanakları ve izleme raporları Eksiksiz ve Tek Seferde teslim edilmesi gerekmektedir.